Om byStylists

byStylists är en kostnadsfri shoppingguide som hjälper kvinnor att klä sig och hitta det som passar dem allra bäst utifrån deras egen kroppsform och stiltyp. Vi samarbetar med välkända varumärken och hänvisar dig vidare till deras webbshoppar. Det finns också möjlighet att boka personlig shopping med Anna som är utbildad stylist.

Alla kroppsformer är vackra och har sina fördelar, vissa plagg smickrar vissa kroppsformer mer än andra och tvärtom. Genom byStylists hjälper jag dig att hitta det som passar dig allra bäst! – Anna


Grundarna av byStylists är Anna Nilsson som är utbildad stylist och har hjälpt människor att gå från snygg till ”WOW” i många år, samt Martina Wipa som är tekniskt ansvarig och administratör för tjänsten.

anna-bystylists

Anna Nilsson

Stylist, Administratör

Anna är utbildad stylist och har hjälpt människor att gå från snygg till ”WOW” i många år. Anna hjälper dig att hitta rätt kläder för din kropp och stil. På byStylists så är hon ansvarig för själva stylingbiten, hon ser till att rätt plagg ligger i rätt kategori för kroppsform och stiltyp. Hon fixar outfits i bloggen samt övriga blogginlägg och annat innehåll.

tina-bystylists

Martina Wipa

Tekniskt ansvarig, Administratör

Martina har arbetat som webbdesigner och digital kommunikatör sedan flera år tillbaka. På byStylists ansvarar hon för underhåll av den tekniska plattformen, webbplatsens design, samt uppdatering av löpande information.

Kontakt

Har du frågor, samarbetsförslag eller vill veta mer om byStylists så kan du kontakta oss på info@bystylists.se. Du kan också kontakta Anna direkt på anna@bystylists.se

Varför klä sig efter sin kroppsform och stiltyp?

Du som kommer in här på byStylists kanske undrar varför man ska klä sig efter sin kroppsform och stiltyp. Att klä sig ”rätt” gör att man mår bättre med sig själv. Man får till en klädsel och en look som man trivs och känner sig bekväm med, vilket gör att man mår bättre. Med vår hjälp undviker du dessutom felköp, vilket gör att du sparar pengar.

När det gäller kroppsform så är det inte nödvändigt att klä sig efter det om du inte anser dig ha något problem. Följ gärna våra tips gällande kroppsform om du tycker att du har breda höfter, stor rumpa, stor byst, breda axlar, stor mage eller att du känner att du saknar former. Läs mer om detta i bloggen: bystylists.se/stylingbloggen/varfor-kla-sig-efter-sin-kroppsform

När det gäller stiltyp så anser vi att alla bör klä sig efter sin stiltyp. Detta gör att du kommer att trivas bättre med dig själv och du kommer att förstå varför du gillar vissa plagg och varför du inte gillar vissa andra. Du undviker att göra en massa felköp och du får en garderob där allt i princip fungerar med varandra. Läs mer om detta i bloggen: bystylists.se/stylingbloggen/varfor-ska-man-hitta-sin-stil

Enkelt att shoppa på nätet

Det är många som är lite rädda för att shoppa på nätet. De tycker att det verkar svårt och krångligt. Jag har satt ihop en liten video och ett blogginlägg för att förklara hur enkelt det faktiskt är.

Läs gärna mer i blogginlägget: bystylists.se/stylingbloggen/enkelt-att-shoppa-pa-natet

 

*Observera att vi inte kan garantera passformen för de plagg som vi tipsar om via byStylists, det är svårt för oss att lova att de kommer att sitta snyggt på just dig, alla kroppar är ju olika, även de kroppar som har samma kroppsform. Däremot är sannolikt att du gör färre felköp och att du sparar tid och pengar! Våra tips gör också att du kan få till roligare outfits som passar just din stil.

 

Aktuella tävlingar och villkor för dessa

STYLINGBLOGGEN