Bikerjacka och tuffa byxor – Sportig stil

2017/10/01

Den här gången är det Sportig stil som står i fokus. Kvinnor med denna stil gillar vanligtvis det som anses tufft men också ganska enkelt. Det kan vara en bikerjacka och tuffa byxor som nedan eller ett par jeans och en cardigan. Tycker man att ens outfit känns för tråkig så är det bästa att leta efter plagg och accessoarer med lite mer detaljer. Det kan göra att looken känns roligare utan att man går för långt utanför sin bekvämlighetszon.

Mer tips och inspiration för Sportig stil hittar du här: bystylists.se/produkt-kategori/sportig

Bikerjacka och tuffa byxor

JACKA – En bikerjacka är perfekt för denna stil. Ha en enfärgad eller diskret mönstrad T-shirt under. Jag vill också påpeka att många jackor går att bära som innejackor under höst och vinter, så kör på det. Prova gärna en modell i en annan färg än svart, grå exempelvis. – Köp här!

BYXOR – Kvinnor med Sportig stil föredrar vanligtvis byxor men det måste nödvändigtvis inte vara jeans. Leta gärna efter modeller som har detaljer, såsom fickor och dragkedjor på lite ”annorlunda” ställen. – Köp här!

SKOR – Nu när hösten och vintern kommer så brukar kängor vara väldigt passande för denna stiltyp. Både bikermodell och mer enkla fungerar mer än bra. – Köp här!

VÄSKA – Alla typer av väskor som inte är för stela eller för söta brukar passa fint till denna stiltyp. – Köp här!

KLOCKA – De flesta med Sportig stil är inte så förtjust i smycken men en klocka kan vara en kul detalj. Hittar du ingen passande så kolla gärna på herravdelningen. Varför inte en färgklick? – Köp här!

 

Jag har mött en del kvinnor med Sportig stil som har sagt att de vill känna sig lite mer kvinnliga. Om det är något som Du vill så prova gärna en snäv kjol, en jacka med lite kvinnligare detaljer, nättare skor och lite mer smycken. Jag tycker dock inte att du ska försöka ändra dig för att du tror att du måste se kvinnligare ut. Sportig stil är en cool stil!

Nästa gång fokuserar vi på dig som är Dramatisk i din stiltyp.

Ha det fint!
/Anna Nilsson – Stylist

« »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *