Bootcut jeans – Kroppsform A

2017/09/05

Denna gång har det blivit dags för Kroppsform A att stå i fokus. En kroppsform som kännetecknas av att höfter är relativt breda samtidigt som axlar och byst är något mindre. Mer tyngd nedtill än upptill med andra ord. Kroppsform A smickras bäst av saker som ”fyller på” där uppe såsom mönstrade toppar, grövre material och detaljer. När det gäller byxor så är bootcut jeans väldigt passande, så det är det som jag har skapat en outfit kring idag.

Mer information och inspiration gällande Kroppsform A hittar du här: bystylists.se/produkt-kategori/kroppsform/aparon

Bootcut jeans

bootcut jeans

BYXOR – När det gäller byxor överhuvudtaget så är rak modell alternativt utsvängd det bästa. Bootcut jeans funkar oftast mycket bra. Undvik byxor som har detaljer kring höftpartiet. – Köp här!

KAVAJ – Många typer av kavajer fungerar för denna kroppsform. Leta gärna efter de som har mönster och/eller ljusa färger, då detta ”förstorar”. Axelvaddar är bra då axlarna vanligtvis är ganska smala. – Köp här!

SKOR – Skor har som jag nämnt förut inte så mycket med kroppsformen att göra men en stabilare klack kan vara bra för att skapa balans åt höfterna. Det är också en fördel att inte ha för mycket detaljer eller extrema skor så fokuset stannar där uppe. – Köp här!

VÄSKA – Inte heller väska har särskilt mycket med kroppsform att göra men en bra sak att tänka på är att inte ha väskan över axeln så den hänger ner där du är som bredast. En röd väska passar fint till denna outfit och är dessutom en riktig trendfärg nu till hösten. – Köp här!

ÖRHÄNGEN – Större smycken upptill såsom halsband och örhängen är alltid bra för denna kroppsform. Jag tyckte att dessa med löv passar bra nu inför hösten. – Köp här!

 

Detta var inspiration för dig som är Kroppsform A, nästa vecka blir det fokus på Kroppsform V.

Ha det fint!
/Anna Nilsson – Stylist

« »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *