Fodralklänning – Mer form till dig med Kroppsform H

2017/08/11

Nu fokuserar vi på dig med den lite rakare kroppsformen, nämligen Kroppsform H. Kvinnor med denna form har hyfsat samla höfter och axlar i samma bredd, samtidigt som det inte finns så mycket midja. Smickrande brukar vara olika typer av asymmetriska skärningar, lager-på-lager och annat som bygger på. En mönstrad fodralklänning som nedan är också passande eftersom de brukar vara lätt figursydda utan att ha en för markerad midja.

Mer inspiration och tips till dig med Kroppsform H hittar du här: bystylists.se/produkt-kategori/kroppsform/hrak

Mönstrad fodralklänning

fodralklänning

KLÄNNING – Många typer av klänningar passar denna kroppsform. En mönstrad brukar vara att föredra, speciellt med lite annorlunda mönster. En fodralklänning är som jag nämnde oftast bra eftersom det ger illusion av en midja utan att framhäva det faktum att midja saknas. Något som klänningar med för tydliga midjemarkeringar kan göra, så de bör därför undvikas. – Köp här!

SKOR – Skorna har inte så mycket med att klä sig efter sin kroppsform av göra men kvinnor med H är vanligtvis den form som kan ha lite mer klack. Det beror på att de inte behöver ”balansera” upp någon kroppsdel som kan kännas för tung. – Köp här!

VÄSKA – Inte heller väskan har så mycket med kroppsformen att göra. Liten färgklick till svartvit klädsel är väldigt fint. Väskan bör vara i proportion till dig själv. Är du lite större i kroppen så är en större väska att föredra och tvärtom. – Köp här!

ÖRHÄNGEN – Det är kul att leka med smycken när man är Kroppsform H eftersom det också kan ge intryck av att man har mer former. Försök hitta varianter som är lite annorlunda och har lite udda form. – Köp här!

ARMBAND – Ett tuffare armband till en striktare klänning kan vara väldigt fint. – Köp här!

 

Det var inspiration till dig med Kroppsform H. Jag hoppas att du gillade det! Nästa vecka blir det fokus på dig som är Kroppsform O.

 

Ha en trevlig helg!
/Anna Nilsson – Stylist

« »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *