Gör om mig – Så fixar du det på egen hand!

2017/09/03

Många kvinnor som hör av sig till mig vill göra en ”gör om mig”. De säger att de vill ha det som Trinny & Susannah fast utan kameror. Idag tänkte jag prata om hur du kan göra din egen ”gör om mig” (med viss hjälp av andra).

gör om mig

Så gör du din egen ”gör om mig”

  1. Ta reda på vilken kroppsform du har och vilken stiltyp som du är genom att göra våra tester.
  2. Rensa ur din garderob! Gör dig av med alla plagg och accessoarer som inte smickrar din kropp och stil.
  3. Försök hitta nya kombinationer av de plagg som du har! Stå framför en spegel och prova olika plagg, särskilt de som du inte trodde skulle passa tillsammans. Ofta behöver du se det på dig själv för att avgöra om det funkar.
  4. Gör en inköpslista på vad du bör köpa in för att få en komplett garderob. Skapa en prioriteringsordning ifall du inte har råd att köpa allt på en gång.
  5. Använd byStylists för att lättare hitta de plagg som passar din kroppsform och stil. Boka personlig shopping online med mig om du vill ha ytterligare hjälp!
  6. Gå till en riktigt bra frisör och fråga vad hon eller han tycker att du passar i vad gäller frisyr och färg. Du behöver en frisör som kan avgöra vad som funkar för din ansiktsform och som kan se om din hårfärg bör vara kall eller varm. Berätta gärna om din stiltyp så att personen även väger in det.
  7. Gå till en riktigt bra makeupartist och be henne eller honom lära dig hur du lägger en make som passar just din ansiktsform och dina färger. Precis som frisören så behöver denna person vara riktigt kunnig men glöm inte att berätta om din stil och vad du är bekväm med (vissa gillar mer make medans vissa andra föredrar lite mindre). Se till att införskaffa bra produkter!
  8. KLART! Du har nu gjort en ”gör om mig”!
« »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *