Högklackade skor – Dramatisk stil

2017/11/11

Nu har det blivit dags för Dramatisk stil att stå i fokus. En stiltyp som inte är så fullt så vanlig. Har bara själv haft en handfull sådana kvinnor på stilrådgivning genom mina år som stilcoach. Kvinnor med Dramatisk stil gillar vanligtvis att synas och därmed trivs och smickras de bäst i plagg som är just dramatiska. Det kan vara starka färger, svart/vitt, annorlunda material, stora smycken och högklackade skor.

Läs mer om Dramatisk stil här: bystylists.se/produkt-kategori/dramatisk

Högklackade skor och skinnkjol

högklackade skor

TOPP – Svart och vitt bildar en skarp kontrast, vilket gör att det vanligtvis känns dramatiskt. Många olika typer av toppar fungerar för denna stiltyp men tänk på att satsa på stora mönster, starka färger eller svart/vitt, synliga detaljer eller liknande. – Köp här!

KJOL – Skinn brukar vara ett populärt material för kvinnor med denna stil. Dock fungerar de flesta material så länge plagget inte känns för enkelt, för sött eller för stelt. – Köp här!

SKOR – Ett par högklackade skor är oftast ett måste för denna stiltyp. Det finns många olika typer av modeller som fungerar. Det är alltid ett bra knep att satsa på dramatiska skor om övrig outfit känns för tråkig. – Köp här!

VÄSKA – Stenar, nitar, strass och liknande brukar vara passande för Dramatisk stil. Leta efter accessoarer som sticker ut och syns. – Köp här!

ÖRHÄNGEN – Ett par större örhängen är en självklarhet. Små och söta smycken är sällan smickrande för kvinnor med denna stil. Jag har valt att köra vidare med svart i större delen av denna outfit, eftersom det får det att kännas väldigt dramatiskt. – Köp här!

 

Detta var inspiration för dig som är Dramatisk i din stil, jag hoppas att du gillade det! Vet du inte vilken stiltyp som är du så gör vårt test här: bystylists.se/vilken-stiltyp-ar-du

Nästa gång blir det fokus på dig som är Klassisk.

Ha en fortsatt trevlig helg!
/Anna Nilsson – Stylist

«

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *