Kostymbyxor – Klassisk Sportig

2017/08/16

Nu är det ”back in business” för de flesta så jag tänkte lämna alla sommaroutfits och satsa mer på businesslook. Denna gång blir det Klassisk Sportig som är först ut. En stiltyp som vanligtvis gillar det strikta ihop med det lite tuffare. Det kan vara ett par kostymbyxor ihop med jeansjacka som nedan, en skinnkjol ihop med en vit skjorta eller en klassisk klänning ihop med grövre smycken. Det finns mycket olika varianter av kombinationer som är smickrande!

Mer tips och inspiration för dig som är Klassisk Sportig hittar du här: bystylists.se/produkt-kategori/klassisk-sportig

Kostymbyxor och jeansjacka

kostymbyxor

BYXOR – Jag är själv väldigt insnöad på kostymbyxor nu, tycker att det är väldigt snyggt. Det finns många olika modeller! Den kortare varianten är väldigt fin nu på sommar/tidig höst eftersom man visar lite mer hud. Klassiskt kritstrecksrandiga gör att dina ben ser längre ut, trots att byxan är kort. – Köp här!

JACKA – Om du hade haft en strikt kavaj till dessa byxor så hade risken varit stor att det hade blivit för klassiskt (om du inte hade satsat väldigt mycket på tuffa detaljer i övrigt). En jeansjacka är perfekt, eftersom denimtyget gör det lite tuffare. De grövre knapparna på just denna modell hjälper också till så klart. – Köp här!

SKOR – Till kortare kostymbyxor är det oftast snyggast med lite klack, pumps är att föredra men det måste absolut inte vara så höga som de är här i kollaget. Enfärgade i svart passar bra till outfiten. – Köp här!

VÄSKA – En större väska passar bra när vi är back in business.  Varför inte en i silver? Modellen i kollaget känns både klassisk och lite grövre. – Köp här!

ÖRHÄNGEN – Ett par ringar som örhängen är alltid fint. De i kollaget har dessutom en liten twist som gör att de inte känns allt för klassiska. – Köp här!

KLOCKA – Klockor är en av mina favoritaccessoarer och något som funkar i alla sammanhang. Jag gillar grova varianter och det passar perfekt för de som är klassiskt sportiga. Mitt tips är ett leta på herravdelningen. – Köp här!

 

Det var inspiration för dig som är Klassisk Sportig, nästa vecka blir det fokus på Feminin Stil.

Ha det underbart!
/Anna Nilsson – Stylist

« »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *