Ljusa jeans – Kroppsform V

2017/09/26

Nu har det blivit dags att prata om Kroppsform V. En kroppsform som kännetecknas av breda axlar och/eller stor byst samtidigt som höfter är relativt smala. Om man är V och vill klä sig därefter så gäller det att balansera. Bort med fokus upptill och ”fyll på” nedtill. V-ringat, mörka toppar ihop med mönstrade och detaljrika nederdelar. Ljusa jeans och en mörk kofta som nedan är ett bra exempel.

Mer tips och inspiration kring Kroppsform V hittar du här: bystylists.se/produkt-kategori/kroppsfom/vtrekant

Ljusa jeans och mörk kofta

ljusa jeans

JEANS – Ljusa jeans eller ljusa byxor överhuvudtaget är bra, då ljusa färger gör att något ser större ut. Leta gärna efter de som har detaljer, såsom dragkedjor, större fickor och/eller mönster. – Köp här!

KOFTA – Mörk kofta är bra då mörka färger gör att något ser mindre ut. Satsa på överdelar som inte har något fokus kring axlar eller byst. Köp här!

SKOR – Skor med en lite breda klack kan vara bra om du vill balansera den tyngd du har upptill, det vill säga breda axlar och stor byst. – Köp här!

VÄSKA – En färgklick på väskan kan vara trevligt då överdelen är mörk och saknar större detaljer. Det är alltid snyggt att plocka upp en färg ifrån outfiten. – Köp här!

ÖRHÄNGEN – Ett par söta örhängen kan vara en rolig detalj, särskilt då halsband inte används. – Köp här!

KLOCKA – En klocka sätter oftast pricken över i:et i en outfit. – Köp här!

 

Detta var inspiration för dig med Kroppsform V. Nästa gång blir det fokus på dig som är den kurviga kroppsformen X.

Ha det underbart!
/Anna Nilsson – Stylist

Ps: Om du inte vet vilken kroppsform som du har så kan du göra vårt test: bystylists.se/vilken-ar-din-kroppsform. Efter att du har gjort testet så kan du signa upp dig på mailutskick och få förslag på kläder och outfits just för din kroppsform.

« »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *