Midjeskärp – Kroppsform X

2017/11/05

Denna gång är det Kroppsform X som står i fokus. En kurvig kroppsform som kännetecknas av breda höfter, en större byst och smal midja. Är du X och vill klä dig där efter så är det viktiga att midjan framhävs, annars är det en risk att du ser större ut än vad du är. Det kan du göra med plagg som har en midjemarkering eller med hjälp av ett midjeskärp. Ett midjeskärp är dock alltid fint att använda även om plagget har en egen markering, eftersom skärpet framhäver midjan ännu mer.

Mer information och inspiration kring Kroppsform X hittar du här: bystylists.se/produkt-kategori/kroppsform/xtimglas

Klänning och midjeskärp

midjeskärp

KLÄNNING – Klänningar är som gjorda för denna kroppsform. Det finns många olika modeller att välja mellan! Leta efter de som har en midjemarkering men raka varianter fungerar också om du använder ett midjeskärp. – Köp här!

KAVAJ – En kavaj som är insvängd ger också en fin markering till midjan. Tänk på att kavajen inte bör ha axelvaddar om dina axlar är väldigt breda. – Köp här!

SKÄRP – Midjeskärp är som sagt perfekt för Kroppsform X och som jag nämnde ovan är det alltid fint att framhäva midjan lite extra, även om klänningen eller toppen redan har en midjemarkering. – Köp här!

HALSBAND – V-ringning är smickrande för denna kroppsform, eftersom det ”delar upp” en stor byst och breda axlar. Det gör att halsband med ett hänge nedtill är det bästa, då det ger samma effekt. – Köp här!

SKOR – Skor har som jag brukar säga inte så mycket med kroppsformen att göra men en bredare klack kan vara bra om du vill skapa balans mot breda höfter. – Köp här!

VÄSKA – Jag gillar att leka med neutrala färger. En blå väska passar fint ihop med smycket men gör också att det blir lite roligare än exempelvis en svart väska mot den svarta och gråa outfiten. – Köp här!

 

Detta var inspiration för dig som är Kroppsform X. Nästa gång fokuserar vi på dig som har Kroppsform H.

Ha en underbar vecka!
/Anna Nilsson – Stylist

« »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *