Mörk kavaj – Kroppsform O

2017/08/26

Man är ju verkligen sugen på höstkläder nu, så blir nog att jag börjar gå över till det helt med dessa inspirationskollage. Denna gång fokuserar jag på Kroppsform O med mörk kavaj, kjol och stövletter. En kroppsform som kännetecknas av att magpartiet är den bredaste delen, samtidigt som ben axlar och höfter är relativt smala.

Mer inspiration och tips angående Kroppsform O hittar du här: bystylists.se/produkt-kategori/kroppsform/orund

Mörk kavaj och kjol

 

KAVAJ – Oavsett om du har en klänning, en tunika eller en topp så är det väldigt fint att ha någon form av kavaj eller jacka över som är lite insvängd. Detta för att skapa mer midja. Gärna en mörk kavaj eftersom mörka färger gör att något ser mindre ut. Denna bikermodell är dessutom supercool! – Köp här!

KJOL – En kjol med lätt A-form som går ner till knät brukar vara väldigt fint till Kroppsform O. En silvrig/blank variant blir läcker ihop med jackan. – Köp här!

SKOR – En något bredare klack kan vara bra för att få balans med ditt mittparti. Denna sko är lika snygg till klänning/kjol som till jeans. – Köp här!

SCARF – En scarf är en riktigt kul accessoar nu till hösten. Kör gärna på en mönstrad modell som drar blicken till sig och livar upp det svarta. – Köp här!

ÖRHÄNGEN – Använder du scarf så passar örhängen fint istället för ett halsband. Jag gillar dessa eftersom de både är coola, lite söta och eleganta. – Köp här!

KLOCKA – En klocka är en accessoar som alltid passar. En modell i silver och svart passar fint till denna outfit. – Köp här!

 

Detta var inspiration för dig som är Kroppsform O. Jag hoppas att du gillade det! Nästa gång fokuserar jag på dig som är Kroppsform A eller Päron som det också kallas.

Ha en under sista augustivecka så hörs vi! 🙂
/Anna Nilsson – Stylist

« »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *