Odd molly kofta – Feminin stil

2017/09/01

Nu när det är september och det börjar bli kallt ute så känns det naturligt att fortsätta hösttemat på våra outfits. Denna gång är det Feminin stils tur. Det negativa med den kombinationen är att det är mycket lättare för denna stiltyp att shoppa på sommaren då det finns mängder av nättare skor, söta toppar och blommiga klänningar. Något som vanligtvis passar Feminin stil bra. När det gäller lite tjockare plagg kan man exempelvis kolla på en Odd Molly kofta, de brukar till skillnad från många andra tröjor var lite åt det ”sötare” hållet.

Mer tips och inspiration kring Feminin stil hittar du här: bystylists.se/produkt-kategori/stiltyp/feminin

Odd Molly kofta

odd molly kofta

KOFTA – Som jag nämnde så är en Odd Molly kofta perfekta tröjan för de med Feminin stil. En stickad tröja som är söt. Den finns i många olika modeller och färger. – Köp här!

KJOL – Feminin stil trivs oftast bra i kjol. Den bör vara något utsvängd och gärna med någon form av spets eller detalj. – Köp här!

VÄSKA – När det gäller väska för denna stiltyp så får det gärna vara med mönster eller detaljer. Något som gör att den känns något sötare än de stela klassiska modellerna. – Köp här!

SKOR – Som jag nämnde ovan så kan det vara svårt att hitta bra skor på hösten och vintern för Feminin stil. De flesta brukar vara för klumpiga och grova. Jag ger samma tips som väskan här, leta efter något som gör att de känns mer söta. – Köp här!

ÖRHÄNGEN – Smycken är lätt att hitta, finns en stor uppsjö. Gnistrande stenar och glas brukar vara populärt hos denna stiltyp. – Köp här!

Detta var alltså lite inspiration för dig som har stiltyp Feminin. Vet du inte vilken stiltyp som är du så rekommenderar jag att du gör vårt kostnadsfria och enkla test:

Ha en fin start på september!
/Anna Nilsson – Stylist

« »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *