Så använder du byStylists med din stil!

2017/10/17

Som du kanske redan vet så har vi ett test där du kan få reda på vilken som är din stil: bystylists.se/vilken-stiltyp-ar-du

I detta inlägg tänkte jag ge mitt bästa tips kring de olika stilarna och berätta hur du kan använda byStylists för att få hjälp att hitta det som passar just dig helt kostnadsfritt.

Tips kring din stil

Klassisk Stil

Klassisk är en stiltyp som gillar det strikta och enkla. Mitt tips här är att leta efter små detaljer i plaggen, små saker som gör din look intressant utan att du går för långt utanför din bekvämlighetszon.

Så använder du byStylists:

Använd byStylists genom att fundera vilka typ av plagg som du behöver i din garderob, kanske klänning, kavaj, kjol eller byxor? Gå via startsidan eller denna sida: bystylists.se/produkt-kategori/klassisk. Om du vill kan du även bocka i din kroppsform (men jag rekommenderar bara att göra det om det är något med din form som du vill framhäva eller dölja). Kolla gärna också på accessoarer, som väskor, skor och smycken. När det gäller Klassisk Stil så är helheten viktig!

I bloggen hittar du också outfits som jag har skapat för just din stil, detta för att inspirera dig som tycker det är svårt att veta hur du ska kombinera dina kläder. Outfits för Klassisk Stil hittar du här!

Klassisk Sportig

Klassisk Sportig är en stiltyp som smickras fint av konstraster. Mitt bästa tips är att prova dig fram för att hitta din balans. Vissa gillar när outfiten är 50% klassisk och 50% tuff/sportig medans andra gillar 70/30 osv.

Så använder du byStylists:

Använd byStylists för att ”pussla ihop” din outfit. Om du går in här bystylists.se/produkt-kategori/klassisk-sportig (eller via startsidan) så kommer du hitta plagg och accessoarer som både är strikta och tuffa. Om du exempelvis är ute efter en klänning så kan du leta efter en som är mer klassisk i stilen men då kan det också vara bra att komplettera med en kavaj, smycken eller skor som är lite tuffare (om det inte är något som du redan har hemma så klart). Om du vill kan du även bocka i din kroppsform (men jag rekommenderar bara att göra det om det är något med din form som du vill framhäva eller dölja).

I bloggen hittar du också outfits som jag har skapat för just din stil, detta för att inspirera dig som tycker det är svårt att veta hur du ska kombinera dina kläder. Outfits för Klassisk Sportig hittar du här!

Feminin Stil

Kvinnor med denna stiltyp gillar vanligtvis det som är sött och mjukt. Mitt tips här är att undvika strikta kavajer, för raka kjolar och sådant som känns stelt. Du kommer förmodligen inte att trivas i det!

Så använder du byStylists:

Använd byStylists genom att fundera vilka typ av plagg som du behöver i din garderob, kanske klänning, tröja, topp eller kjol? Gå via startsidan eller denna sida: bystylists.se/produkt-kategori/feminin. Om du vill kan du även bocka i din kroppsform (men jag rekommenderar bara att göra det om det är något med din form som du vill framhäva eller dölja). Klänningar brukar vara ett perfekt plagg för denna stiltyp så börjar gärna där eller leta efter en söt topp som passar ihop med en kjol.

I bloggen hittar du också outfits som jag har skapat för just din stil, detta för att inspirera dig som tycker det är svårt att veta hur du ska kombinera dina kläder. Outfits för Feminin Stil hittar du här!

Feminin Sportig

Feminin Sportig är en stiltyp som smickras fint av konstraster. Mitt bästa tips är att prova dig fram för att hitta din balans. Vissa gillar när outfiten är 50% söt och 50% tuff/sportig medans andra gillar 70/30 osv.

Så använder du byStylists:

Använd byStylists för att ”pussla ihop” din outfit. Om du går in här bystylists.se/produkt-kategori/feminin-sportig (eller via startsidan) så kommer du hitta plagg och accessoarer som både är söta/feminina och tuffa. Om du exempelvis hittar en skinnkjol som du gillar så kan det vara fint att komplettera den med en spetstopp eller en söt blus. Om du vill kan du även bocka i din kroppsform (men jag rekommenderar bara att göra det om det är något med din form som du vill framhäva eller dölja).

I bloggen hittar du också outfits som jag har skapat för just din stil, detta för att inspirera dig som tycker det är svårt att veta hur du ska kombinera dina kläder. Outfits för Feminin Sportig hittar du här!

Sportig Stil

Kvinnor med denna stiltyp föredrar oftast det som anses lite mer tufft och sportigt. Det gillar vanligtvis det som är enkelt och avskalat. Mitt bästa tips är att leta efter plagg och accessoarer med lite detaljer. Små saker som gör att outfiten blir roligare utan att det blir ”för mycket”.

Så använder du byStylists:

Använd byStylists genom att fundera vilka typ av plagg som du behöver i din garderob, kanske byxor, tröja, topp eller skor? Gå via startsidan eller denna sida: bystylists.se/produkt-kategori/sportig. Om du vill kan du även bocka i din kroppsform (men jag rekommenderar bara att göra det om det är något med din form som du vill framhäva eller dölja). Leta som jag nämnde ovan gärna efter plagg och accessoarer som har detaljer. Prova något som är lite lite utanför din bekvämlighetszon!

I bloggen hittar du också outfits som jag har skapat för just din stil, detta för att inspirera dig som tycker det är svårt att veta hur du ska kombinera dina kläder. Outfits för Sportig Stil hittar du här!

Dramatisk Stil

Kvinnor med denna stiltyp gillar vanligtvis det som syns och som är dramatiskt, stora mönster och detaljer. Mitt tips är att inte hålla dig tillbaka. Det kan vara lätt att man inte vågar leva ut sin stil eftersom man är rädd att sticka ut alldeles för mycket. Prova dig fram för att se vad du är bekväm med och skit i alla andra!

Så använder du byStylists:

Använd byStylists genom att fundera vilka typ av plagg som du behöver i din garderob, kanske klänning, kjol, topp eller skor? Gå via startsidan eller denna sida: bystylists.se/produkt-kategori/dramatisk. Om du vill kan du även bocka i din kroppsform (men jag rekommenderar bara att göra det om det är något med din form som du vill framhäva eller dölja). Leta efter plagg och accessoarer som du tror du kommer att vara bekväm i och testa gärna något som du inte provat förut.

I bloggen hittar du också outfits som jag har skapat för just din stil, detta för att inspirera dig som tycker det är svårt att veta hur du ska kombinera dina kläder. Outfits för Dramatisk Stil hittar du här!

 

Lycka till!
/Anna Nilsson – Stylist

« »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *