Söta smycken – Feminin Sportig

2017/09/10

Denna gång är det Feminin Sportig´s tur. Jag fokuserar på en höstig outfit. Feminin Sportig handlar om kontraster, det söta ihop med det tuffa. Ett bra exempel är kollaget nedan. Skinnliknande byxor, tröja med spets och söta smycken.

Mer inspiration och information om Feminin Sportig hittar du här: bystylists.se/produkt-kategori/stiltyp/feminin-sportig

Vaxade byxor, spetskofta och söta smycken

söta smycken

KOFTA – En kofta med spetsdetaljer är ett perfekt plagg för denna stiltyp. Det kan vara lurigt att hitta tröjor som inte känns för stela eller strikta. Leta efter detaljer, mönster och söta inslag. – Köp här!

BYXOR – Ett par vaxade byxor känns som skinn fast är mjukare. Bra till dig som vill ha det tuffa utan att det blir för mycket. Kul med en annan färg än svart också. – Köp här!

SKOR – Stövletter med blommönster känns passande för Feminin Sportig. Skon i sig är lite klumpig men mönstret gör den söt. Det kan vara svårt att hitta skor som är mer feminina under hösten och vintern. Bästa är att köra på grövre skor och matcha med en söt outfit i övrigt. – Köp här!

VÄSKA – En söt väska i rosa med rosettspänne passar fint till outfiten. Det gäller att hitta en balans mellan det söta och det tuffa. Här är byxorna söta och även om tröjan har spetsdetaljer så kan ofta koftor kännas rätt grova. Väg upp det med accessoarer som är åt det feminina hållet. – Köp här!

ARMBAND – Alla former av söta smycken passar fint till denna stiltyp. Grövre funkar dock också men det beror på hur övrig outfit ser ut. – Köp här!

ÖRHÄNGEN – Hjärtan, fjärilar och blommor är populära när det gäller Feminin stil och Feminin Sportig. – Köp här!

 

Detta var alltså inspiration för dig som är Feminin Sportig. Nästa vecka blir det fokus på dig som har Sportig stil.

Ha en härlig vecka!
/Anna Nilsson – Stylist

« »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *