Stylingtips: Rätt klocka för din stil!

2017/08/08

Även om mobiltelefonen har ersätt klockans stora funktion så är det en snygg accessoar som enkelt kan piffa upp en outfit. Precis som andra accessoarer så finns det ett stort utbud. Jag tänkte ge tips på vilken klocka som passar vilken stil.

Tips på klockor för din stil

Om du inte vet vilken stiltyp som du är så kan du göra vårt test: bystylists.se/vilken-stiltyp-ar-du

Klassisk
Kvinnor med Klassisk Stil föredrar ofta det som är lite enklare och mer stilfullt. Jag tycker dock att man kan ta ut svängen lite med klockan. Varför inte prova en annorlunda färg, någon rolig detalj eller liknande? En stilren variant funkar självklart också mycket bra. En vit skjorta, en svart pennkjol och en klocka i svart/guld ger en läcker outfit exempelvis.

klassisk-stil

Henry London – Cluse LA VEDETTE – KARL LAGERFELD

Klassisk Sportig
Klassisk Sportig har oftast lite mer att leka med och trivs vanligtvis bra i många olika varianter av klockor. Kan både vara en klassisk modell om övrig outfit är mer sportig/tuff eller en lite grövre variant om övrig outfit är klassisk. Eller varför inte en variant som känns både klassisk och sportig?

klassisk-sportig

Emporio ArmaniNixonFossil

Feminin
När det gäller Feminin Stil så får det gärna vara en lite sötare variant med blommönster. Strasstenar brukar också vara populärt och likaså glitter.

feminin-stil

Kate SpadeFossilNew Look

Feminin Sportig
Feminin Sportig är en stiltyp som gillar det söta ihop med det lite tuffare. Därför funkar alla klockor för Feminin Stil fint här också om övrig outfit är mer sportig/tuff. Grövre varianter är också passande om resten av outfiten är mer ”söt”.feminin-sportig

Anna FieldMichael Kors DARCI – Michael Kors BLAIR

Sportig
När det gäller Sportig Stil så tycker jag att klockan är viktig. Detta beror på att många med denna stil inte är så förtjusta i smycken men klockor brukar funka. Finast är det med en lite tuffare modell men enklare varianter kan funka också så länge de känns sportiga.

sportig

Michael KorsNixon – CHPO RAWIYA

Dramatisk
Det finns inte så väldans många klockrena exempel på klockor till Dramatisk Stil. Viktiga att tänka på är att klockan inte bör vara för liten, för enkel eller för söt. Ett tips är att kolla på herravdelningen!

dramatisk-stil

DieselMichael KorsFossil

« »

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *